top[

Program Schedule

ISIE-ISSST 2017 has gone paperless and mobile!

We're excited to announce that ISIE-ISSST 2017, Chicago is a paper free conference with no printed Final Program, which means less weight to carry around and less waste generated at the conference.

 
We have a brand new mobile guide for you to use on Guidebook! Get the guide to access the most up-to-date information about the ISIE-ISSST 2017 conference, including schedules, maps, networking events and much more.

 

Guidebook

 

Android and iOS users:

    1. Tap the "Download" button to download the free Guidebook app

    2. Open Guidebook and you can find our "ISIE-ISSST 2017" guide

You can find more information on how to use the app and about other useful  features through this link: https://support.guidebook.com/hc/en-us/articles/202891364-End-User-Tutorial-Using-a-Guidebook-App

 

 

General Schedule

 
Sun, 6/25
Mon, 6/ 26
Tue, 6/27
Wed, 6/28
Thur, 6/29
Fri, 6/30
7:30 AM

Registration and Breakfast

7:30 AM to 8:30 AM

Registration and Breakfast

7:30 AM to 8:30 AM

Registration and Breakfast

7:30 AM to 8:30 AM

Registration and Breakfast

7:30 AM to 8:30 AM

 
8:00 AM
Registration
8:30 AM

Plenary Session (1.25 hr)

8:30 AM to 9:45 AM

Plenary Session (1 hr)

8:30 AM to 9:30 AM

Plenary Session (1 hr)

8:30 AM to 9:30 AM

Speed Parallel Session (1 hr)

8:30 AM to 9:30 AM

9:00 AM

Workshops

9:00 AM to 12:00 Noon

 

9:30 AM
Break (15 mins)
Plant Chicago / Method / Exelon City Solar Tour 9:30 AM to 11:30 AM
9:45 AM
Break (15 mins)

Industry Day

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

9:45 AM to 11:15 AM

Parallel Sessions (1.5 hrs)

9:45 AM to 11:15 AM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

9:45 AM to 11:15 AM

10:00 AM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

10:00 AM to 11:30 AM

10:30 AM
11:00 AM
11:15 AM
Break (15 mins)
11:30 AM

Break (15 mins)

Industry Day

Parallel Sessions (1.25 hrs) 

11:30 PM to 12:45 PM

Parallel Sessions (1.25 hrs) 

11:30 PM to 12:45 PM

Parallel Sessions (1.25 hrs) 

11:30 PM to 12:45 PM

 
11:45 AM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

11:45 PM to 1:00 PM

12:00 PM

Lunch on your own

12 Noon - 1 PM

12:45 PM

Lunch / Poster Session (1 hr)

12:45 PM to 1:45 PM

1:00 PM

Workshops

1:00 PM to 4:00 PM

Lunch /Poster Session (1 hr)

1:00 PM to 2:00 PM

1:45 PM

Industry Day

Parallel Sessions (1.5 hrs)

1:45 PM to 3:15 PM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

1:45 PM to 3:15 PM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

1:45 PM to 3:15 PM

2:00 PM

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

2:00 PM to 3:30 PM

3:15 PM
Refreshments (15 mins)
Break (15 mins)
3:30 PM
Break (30 min)

Industry Day

Parallel Sessions (1.5 hrs) 

3:30 PM to 5:00 PM

Parallel Sessions (1.5 hrs)

3:30 PM to 5:00 PM

Closing Ceremony - Plenary Session 3:30 PM to 5:00 PM
4:00 PM

Welcome Reception

4:00 PM to 6:00 PM

Optional Tours

Buses to Tours 4:00 PM

5:00 PM

Earthshift Poster Reception

5:00 PM to 7:00 PM

Break (30 min)
 
5:30 PM

Conference Banquet

5:30 PM

6:00 PM
7:00 PM    
9:00 PM  

Room A & B: Plenaries, Breakfasts, Lunches and Receptions

Room D, E, F, G, H, I: Workshops, Parallel Sessions and Break refreshments


 

Detailed Program